Pom-Pom cvijetovi!
Danas ću vas prvo naučiti kako izraditi ove prekrasne pom-pom cvijetove od papirnatih maramica a na fotografijama koje slijede vidjet ćete kako ih šarmantno uklopiti u svoj interijer i od njih napraviti prekrasne dekoracije. Trebat će vam 4 papirnate maramice u bojama. Stavite jednu na drugu i napravite "lepezu". Prstima uhvatite za sredinu i komadom cvjećarske žice - čvrsto zavežite.

Malim škaricama polukružno odrežite vrhove vaše lepeza na gornjem i na donjem dijelu. Možete ih rezati i u špic ili u koso, probajte pa ćete vidjeti kakve zgodne efekte ćete dobiti. Tada nježno odvajajte sloj po sloj maramice i "pufkajte" dok ne dobijete željeni oblik. Jako je zgodno koristiti se papirnatim maramicama u dva ili tri tona iste boje. Morat ćete sami isprobati da vidite što vam se najviše sviđa. Foto & tutorial via daisypinkcupcake


Kada napravite svoje cvijetove, polakirajte ih lakom za kosu da budu čvrši, možete tik nakon laka posuti po njima i malo glittera u prahu..... ma svašta će vam pasti na pamet sigurna sam jednom kad se izvježbati u izradi ovih romantičnih krasotica!


 
back to top