Premazi za memo ploče


U vašim mailovima često spominjete kako vam se jako dopala ideja sa specijalnim premazima za sve površine, koje sam spominjala u članku o izradi unikatnih memo ploča. U suradnji sa specijaliziranom hobby trgovinom NB HOBBY ART predstavljam vam detaljnije informacije o ova dva zaista odlična proizvoda s kojima možete napraviti hrpu kreativnih stvari u svom domu.

CREALL MAGNET
(250ml - 91,00kn
)
Atraktivna magnetska boja koja površinu pretvara u magnetsku ploču. Jako dobro pokriva i može se koristiti na kartonu, drvu, metalu, zidovima... Nanosi se u 2 sloja (vodoravno pa okomito) i suši se 24 h. Konačno možete svoje najdraže magnete staviti bilo gdje!
CREALL BOARDY
(80ml - 33,50kn)
Od sada možete brzo i jednostavno napraviti školsku ploču gdje god poželite. Može se nanositi na sve površine, vodootporna je, nanosi se u 2 sloja. Suši se 24 sata i spremna je za crtanje kredom. Briše se kao i školska ploča, spužvom i vodom. Vaš klinac ne mora više crtati po zidovima!

Ukoliko napravite nešto zgodno koristeći ove proizvode, ne zaboravite mi poslati fotkice mailom, rado ću predstaviti vaše radove.

 
back to top