Mini vintage makeoveri!

A zašto nebiste pokušali na 5 totalno romantičnih načina napraviti par promjena u vašem interijeru? Proljeće je pred vratima, iglice i konac u ruke, udobno se smjestite u fotelju i uživajte u ovim mini makeover idejama. Ništa od ponuđenog ne zahtjeva preveliko iskustvo, već kao i uvijek malo dobre volje i vremena. Sigurna sam da ćete uživati, pogotovo vintageljupci poput mene. Foto via pinkprincessdaisy
Promijenite širm (sjenilo) svoje stolne lampice. Skinite postojeću tkaninu pa prema njoj iskrojite novu haljinicu. Uz dodatak ovog volana tko će joj odoljeti? VOLAN: Porubite traku željene širine s obje strane, preštepajte po sredini pa povucite rukom donji konac kako biste dobili ovakav volan!Umjesto volana, poigrajte se prozirnim perlicama i našijte ih uz rub postojećeg ili novog sjenila. Super jednostavan i vrlo efektan trik.
Od ostataka tkanina napravite patchwork na svojim jastucima! Svi motivi i boje su dozvoljeni, ovdje ne vrijedi pravilo "manje je više".Zamijenite postojeće ručkice komode ili ormara ovakvim replikama staklenih starih ručki. Odličan izbor u Zagrebu je u IVERPANU!Izložite svoj beštek u keramičkoj posudi za mlijeko. Nemate ovakvu starinsku? Kupite običnu bijelu i decupage tehnikom s motivom starih ružica napravite je sami!

 
back to top