Torbe od žutice - idealne za oslikavanje!

Uz pomoć običnog bijelog papira kojeg koristimo za podloške ispod torti napravite ovakav zgodan motiv na svojoj torbi od tekstila koristeći boje za tkaninu. Takvi su podlošci jednokratni, dolaze u različitim veličinima i savršeni su za projekte ovog tipa. U nastavku vam poklanjam i par zgodnih natpisa, pa pokušajte i njih iskoristiti naopisani način. Zabavite se, budite kreativni i kako HC zakon br. 36 kaže: "uživajte"! Foto via ashleyannphotography





Postavite papir na željeno mjesto i kistom nježno utapkajte boju za tekstil. Dok je boja još mokra, nježno uklonite papir.



Uz pomoć šablone napravite u krugu inicijal ili iskoristite shemice koje slijede. Slova isprintajte pa ih preko indigo papira prenesite (samo rubove) na tkaninu. Kistom i bojom ispunite slova pa nakon što se i motiv i slova dobro posuše, sve zajedno prepeglajte.



NB Hobby&Art - Boje za tkaninu (60ml, 24kn)

Idealne su za prirodne materijale, nanose se kistom, suše 24 sate te se fiksiraju glačalom. Preporučuje se pranje na temp. do 40 stupnjeva. P.S. U NB H&A potražite i fantastične torbe od žutice poput ove na gornjoj slici za 9,5kn/kom.




Sheme za printanje!








 
back to top