Stare - nove cipelice!

Evo odlične, jednostavne i brze ideje za makeover starih cipelica ili balerinki. Najbolji dio je što je toliko jednostavno za izradu da za svaki par možete napraviti nekoliko ovakvih ukrasa i mijenjati ih svakodnevno po želji. Pa, krenimo redom: Foto via alemonsqueezyhome


Potreban materijal:
ostaci platna, super ljepilo, čičak traka i ukrasna traka

1 2

Izmjerite opseg cipelice kako je prikazano na slici i izrežite materijal u duploj dužini (radi volančića) - širinu trakice odredite po želji.

34

Porubite trakicu pa po sredini napravite štep dugim bodom (povucite donji končić i naberite trakicu do točne širine opsega iz koraka 1. S donje strane prišijte čičak traku.

56

Komadić čičak trake super ljepilom zalijepite na desnoj i lijevoj strani i upravo će te na ta mjesta stisnuti svoju novu mašnicu. Čičak traka vam omogućava jednostavno i brzo mijenjanje trakica po želji. Trakica na slici još ima i u krasnu satensku traku koja je prišivena s gornje (prave strane) kako bi se sakrili štepovi od čičak trake koja se nalazi s donje strane materijala.2 varijacije na temu :) zar nije zgodno?

 
back to top