F.A.F - mini info!

Na samom se početku ovoga posta želim svima zahvaliti na prekrasnim komentarima i lijepim željama koje ste mi uputili povodom mog malog, skromnog i šaaaaarenog vjenčanja kako na blogu, tako i na fejsu :)))) U subotu sam svog mužića odvela u prvu službenu promenadu i to ravno u SC na F.A.F. izložbu gdje sam posjetila svoje drage blogerice i upravo njima poklanjam ovaj mali mini info, pa krenimo redom!

Željkica, a što reći o njoj....... zaluđena papirom, kartonom i nekim čudnim kašama koje sprema u svojoj kućnoj radinosti a služe joj za ove fantastične papir mache radove kojima se između ostaloga predstavila na izložbi. Interno je znana i kao "jedna od vještica" no o tome ćete se morati detaljnije informirati kod Tatjane s bloga ART DROPS, gdje se nalazi čitava prepiska o toj vještičjoj družini :) P.S u krivi tren je nestalo mjesta na fotiću pa sam propustila fotkati ODLIČAN, ODLIČAN štand drage Ivane sa bloga Neka stara vremena, nadam se da vidite barem mali dijelić, to je ova cool plavuša koja sjedi pored Željke. Brzo na Ivanin blog provjeriti kakve sve vintage divote ova mlada dama radi! To nije molba....... već zapovijed! :)




Druga po redu (također jedna od malih vještica) je i naša draga Sandra Z. koja je već ušla u antologiju uberbrzog svladavanja svega znanog i neznanog a vezano uz polimernu glinu iliti FIMO. Ali Sandrica je poznata i po svojoj fiksaciji bitumenom i čipkom (ima nas još) i stoga je njezin dio štanda bio totalno prepoznatljivog Sandrinog rukopisa - jednom riječju - predivno!




Idemo dalje, stigla je i Suzana koja nas je sve oduševila svojim neobičnim instalacijama i strpljivim nizanjem sitnih perlica u svoje prekrasne KRALUŽ ogrlice - ovoga puta očarana anđelima, predstavila ih je u njihovom punom sjaju! P.s. na njenom su štandu bile jaaaaako fine čokoladice i bomboni kojima je "mitila" klince :))))



Ah, Bubamara Šarena je najplavije stvorenje na izložbi s najljepšim osmjehom :) Tko bi rekao da će netko tako tih i pomalo sramežljiv pred sebe sasuti ovako prekrasno šarene stvarčice koje pršte bojama, veseljem i originalnošću? Bravo Bubamaro - lajkam sve do jedne stvari!





Hana....... što reći o Hani a da već ne znate? Carica u decoupage i crackle tehnici sa raznoraznim efektima koje samo ona zna napraviti tako dobro! Thumbs up!




Nadam se da se ostali sudionici koje osobno ne poznam neće ljutiti, ali pofotkala sam samo štandove blogerica kako bi ih mogla i polinkati u ovom postu, no sigurna sam da su svi koji su se tamo našli tijekom vikenda bili oduševljeni raznovrsnošću ponude koju su imali prilike pogledati i da su pronašli nešto unikatno za sebe.

Pozz, vaša Teica !

 
back to top