Decoupage pittorico na staklu - Info s radionica!

Ah, volim ovu radionicu, već je dugo nismo ponavljali. No, tu smo grešku jučer ispravili na kreativnom druženju gdje su nastali ovi divni radovi, vjerujem da ćete se složiti da su moje vrijedne polaznice napravile odličan posao.

Inspirirana mnoštvom e-mailova koje svakodnevno dobivam i raznim pitanjima koja mi postavljate na fejsu, od danas se iznad najnovijeg posta našla i nova rubrika: “Tip dana!” Kako vam se dopala rubrika “Trik tjedna”! donosim još bržu varijantu gdje ću se na dnevnoj bazi kratko osvrnuti na najzanimljivije pitanje zaprimljeno e-mailom. Nadam se kako ćete  u ovoj novoj rubrici i vi pronaći pokoji dobar savjet.

Počele su pristizati prekrasne fotke vaših radova na temu “naušnice od starih gumbića”, vidim da vam se svidjela ova brza, originalna i cheap ideja. Nastavite slati fotkice i dalje, svatko tko se potrudi i pošalje slikicu dobiva mali dar – nema pobjednika, sve naušnice su dobitne :) Ovo zvuči kao cirkuska najava megafonom :)))) Kompletan post o ovom giveawayu možete pročitati ovdje

5 1 2 3 4

 
back to top