Najlonke s uzorkom – DIY!

Wow, koja odlična ideja – obične prozirne najlonke pretvoriti u fancy modni detalj ove jeseni sa uzorkom koji poželite! Pogledajte u slijedećem tutorialu kako to možete i same napraviti, vrlo je zabavno i jednostavno. P.s. idelano za djevojčice kojima možete napraviti baš svaku Winxicu koju požele :) Tut via instructables

image

Potreban materijal i pribor:

image

Prozirne najlonke, deblji papir ili karton, pik traka ili selotejp flomasteri za tekstil i boje za tekstil. Možete koristiti i konture za svilu ili boje za svilu ukoliko ih imate. Igrajte se, ova ideja pruža nebrojene i razne mogućnosti – have fun girls!

 

image

Od papira ili kartona napravite tuljac i preko njega zalijepite isprintani papir sa željenim motivom. Preko svega navucite nogavicu najlonke.

 image

Flomastere za tekstil u ruke i iscrtajte motiv. Nakon toga po želji možete i obojati unutar kontura koje ste napravili flomasterom. Sjetite se da postoji i decoupage ljepilo sa glitterom za tekstil pa se možete poigrati i s tim!

 image 

Kada sve bude gotovo i SUHO, skinite najlonkicu sa tuljca, obucite ih i prošetajte gradom! Kako je ovo fantastično, jedva čekam da isprobam a vi? Nitko neće znati da li je to print na vašim čarapama ili prava tetovaža na vašoj nozi…. hihihihihihi!

 
back to top