Kako preurediti cipele?

Imate par cipelica koje su vam jako udobne ali nakon par sezone već pomalo i dosadne? Poslužite se tutorialom u nastavku i pokušajte i sami svoje cipelice urediti u ovom NEON “stajliš” obliku!

image

Potreban materijal i pribor: cipelice, lakovi za nokte u željenoj boji, pik traka ili neka druga zaštitna traka, malo alkohola…

 image

Alkoholom dobro operite sve dijelove koje ćete bojati kako biste uklonili eventualne nečistoće i što je najvažnije masnoću kako bi se lakovi dobro primili. Pažljivo zapikirajte /zaštitite/ sve dijelove obuće koji se NEĆE bojati! 

image

Sve dijelove koje ćete bojati svakako prvo obojite BIJELIM lakom za nokte kako bi gornja boja bila u pravom intenzitetu – ova bijela služi kao svojevrsni primer za podlogu kako bi nadlak bolje primio. Trik: nemojte koristiti četkicu od laka jer ona ima jako malu površinu. Izlijte lak ili dva ista laka ovisno o količini koju trebate u jednu posudicu pa se poslužite širim plosnatim kistom ili spužvicom. Kistić kasnije operite u acetonu.

image

Nakon toga potplatu s donje strane i dio na koji idu prstići obojite jednim lakom za nokte (na slici je korištena žuta boja) – svakako u 2 sloja – naravno, pričekati da se prvi sloj dobro posuši!

 image

Sa pink lakom za nokte obojani su peta i jedan remenčić na cipeli.

 image

I evo ih! Totalno otkačeno i unikatno! Tko će probati? Tutorial via lovemaegan

 
back to top