Zdjela od lišća!

Iako na prvi pogled izgleda da su ovi listovi pravi, radi se o plastičnoj varijanti koje danas izgledaju vrlo vjerno. Ova priča sa suhim listovima ne bi uspjela jer bi se lomili a svježi bi na žalost istrunuli tako da se svakako mora raditi o umjetnim listovima. Od njih možete napraviti zgodnu zdelu za ključeve i sitnice na komodici pored ulaznih vratiju u hodniku primjerice:

Napušite balon na željenu veličinu, postavite ga u zdjelu koja služi kao stalak dok radite pa do njegove polovice lijepite listove MOD PODGE ljepilom. Rub zdjele je ujedno i vrh košarica, nemožete pogriješiti!

Ovako izgleda cijela priča na samom kraju – bez brige, ljepilo će kada se posuši biti potpuno prozirno. Sada samo trebate pričekati da se sve dobro posuši i tada iglicom probušite balon i zdelica je spremna! Mudro je probušiti balon mrvicu prije nego li je sve apsolutno suho jer tada možete okrenuti zdjelu i na njeno dno postaviti teglicu s krastavcima na primjer – kako bi ona svojom težinom napravila formu na dnu košare da se ne bi prevrnula kada se osuši već stajala baš kao i prava zdjela.

Foto & tutorial via http://www.hellolucky.com/

 
back to top