Dječica, kuglice i velika radost!

Ovim bi se riječima mogla ukratko opisati dječja radionica koju smo Natalija i ja održale prije 2 dana u O.Š. "Podgorje" u Virovitici! Jedva sam dočekala s vama podijeliti svoje dojmove ali čekala sam fotkice koje su mi jutros stigle, pa krenimo redom:Kako sam i najavljivala prošli tjedan, NB Hobby&Art je ove godine odlučio donirati sav potreban materijal i pribor za ove vesele mališane (i velikane iz 4 razreda:) te se uputiti put Virovitice kako bismo zajedno napravili vesele božićne kuglice za njihov prekrasan bor u predvorju škole. Od samog dočeka koji je započeo mmmmm finim toplim pecivima, kavicom, pjesmom..... pa sve do kraja radionice kada smo čak u nekim okicama primjetili suzice što je sve tako brzo završilo, bilo je nezaboravno! Nema ništa ljepše nego razveseliti dječicu koja su svaku našu riječ, svaki pokret kistom i svaku šljokicu upijali kao nešto nestvarno. Vidjet ćete kako su ispali njihovi radovi, po ničemu se ne može zaključiti da su to radile ručice stare svega 7,8 i 9 godina!
Obećale smo kako ćemo se vratiti za Uskrs i ponovo se zajedno družiti. Još se jednom zahvaljujemo učiteljicama, ravnateljici i svima ostalima koji su nas tako toplo i srdačno ugostili, a posebno su nas dirnule zahvalnice koje smo Natalija i ja dobile na koncu na kojima piše: "Ima mnogo stvari koje oduševe naše oko, ali malo onih koje oduševe naše srce".


P.S. Ali slijedeći put ništa ne papamo 2 dana prije, jer na gozbu koju su nam pripremili treba doći apsolutno praznog trbušćića! :):)


HVALA MALIM I VELIKIM VIROVITIČANIMA,
PUSA OD TETE TEE I TETE NATALIJE!

 
back to top