Tople rukavice!

Kakvu sam samo fantastičnu ideju pronašla na Craftstylish - handmade grijači za rukavice! Ovo je odlično napraviti za klince, jer ono što ćete vidjeti zaista funkcionira a ručice su tooooople gotovo 20 minuta!

Dakle, ako ih pošaljete do dućkasa i natrag, prstići će im biti topli, topli, topli!Rukavice okrenite naopačke i postavite ih dlanovima prema goreZavrnite donji dio prema gore, poravnajte lijevu i desnu te iglom privremeno "zakvačite"Izrežite 4 kvadratića od filcaUzmite dva i ručno spojite donji rub kao i lijevi i desni bočni rubRavnalo stavite na suprotne kutove i odredite tri jednaka dijela
Flomasterom zacrtajte okomite linije po nacrtanim točkicama.
Trećine su tu!Malim trakturom u prvu trećinu sipajte običnu rižuZatvorite prvu trećinu koncem, kao i prvu okomitu liniju trećinePonovite postupak za preostale dvije trećineKada završite, filcani jastučić našunjen rižom trebao bi izgledati ovakoIglom i koncem te malim šavovima pričvrstite jastučić za rukavicuSada okrenite rukavicu na pravu stranu. Jastučić je unutra!
Ne zaboravite izvaditi onu "privremenu iglicu"Stavite ih u mikrovalnu na par sekundi i to je to!

Napomena: prvi puta kada ih grijete, riža će vjerovatno pustiti mrvicu vlage, ali to će se desiti samo prvi puta. Možete ih koristiti tisuću puta! Rukavice u mikricu pa na grudanje!

 
back to top