Hm…… bih li se u milion godina odlučila napraviti nešto ovakvo? Ne bih! Sa stopostotnom sigurnošću odgovorno tvrdim da ne bih. Ali, klanjam se ovoj kreativnoj kuharici ne do poda….. spuštam se do poda, prstima još malo razgrćem zemlju da napravim rupu pa se klanjam još dublje :) Foto via beeinourbonnet
Imate li živaca i strpljenja, pogledajte na kako perfektan, filigranski, minuciozni i detaljistički način možete ukrasiti kekse i kolačiće:
ne izgledaju li fantastično ovi keksići?
Nakon glazure koja se mora dobro ohladiti i stvrdnuti krećete sa iscrtavanjem motiva (koji ste prethodno isprintali i precizno izrezali) pomoću FLOMASTERA ZA HRANU ??? Ja sam totalni ignorant što se tiče slastičarskog accessoara obzirom da je moja vještina pečenja slastica ravna nuli :( Ukoliko netko zna gdje se mogu nabaviti ovi FOOD flomasteri, voljela bih da to napišete u komentaru. P.s. sad kad ispadne da se to može kupiti na svakom uglu onda ću se zaista zacrvenjeti i zamisliti nad svojim neznanjem :)
Uglavnom, slažete motiv do motiva, dok ne napravite kompletnu mrežu preko cijele glazure
uf, al ovo traje…… ali vrijedi svake minute, očarana sam rezultatom!
mmmm, fina čokolada u tubici …..njam!
a ovako to izgleda samo sa flomasterom, pa sa tanjim i na koncu sa debljim linijama…. za prste polizati!